RM65.00 RM90.00
SALE!!! Tudung Bawal Ariani Inspired Square Water Lily
Price RM65.00 RM90.00
Brand Ariani
Reward Points 65
Points Needed 1300
Availability 20
Shipping Fee
Color
3 left
2 left
5 left
6 left
4 left
Quantity
Description
Highlight
  • HIGH QUALITY
  • MONEY BACK QUARANTEE
  • PENGHANTARAN SETIAP HARI
  • HARGA JAUH LEBIH JIMAT

TUDUNG ARIANI INSPIRED SQUARE WATER LILY

  • Hari-hari warna tudung yang sama je?
  • Takde tudung yang senang nak bentuk?
  • Peminat tegar tudung bawal?
  • Susah nak gosok tudung?
  • Dah gosok cepat aje dia renyuk?
  • Hati pun remuk....
  • Fokus hilang, asyik pegi tandas betulkan tudung.

Meh sini sis nak bagi tau ni, Tudung Square Ariani Inspired ni memang special. Ada pelbagai pilihan corak dan warna. Memang rambang mata dibuatnya. Kadang rasa nak beli semua.

Siapa yang perlu dapatkan tudung bawal Ariani ni?

  • Pelajar Kolej/Universiti
  • Executive dan staff di pejabat
  • Peminat tudung bawal
  • Isteri kepada Cik Abang tu...
  • Yang nak nampak cantik dan versatile
  • Semua gadis bertudung senang cerita. Heheheheh...

 

# Material : Satin Silk with Diamond

# Tak jarang dan tak panas . Travel friendly sebab ringan dan minimal iron .

# Kain ringan dan sangat breathable, pakai seharian dalam cuaca panas pun tak rasa rimas.

# Tak rasa berdengung dan pekak telinga

# Measurement : Bidang 45 , boleh laras ikut keselesaan.